Politie doet onderzoek naar man die vrouwen heeft betast

dinsdag 28 juli 2015

Doetinchem - De politie onderzoekt meerdere meldingen over een man die in Doetinchem vrouwen heeft betast. In de afgelopen weken kwamen er drie meldingen binnen van vrouwen die onzedelijk werden betast. Dat gebeurde aan de Ruimzichtlaan, het park bij de Borneostraat en aan de Groenestraat.

En van de vrouwen fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag25 juli door Doetinchem toen ze merkte dat een jongeman achter haar aankwam.Toen ze stopte werd ze door de man betast. Een ander slachtoffer liet afgelopenzondagavond haar hond uit toen ze van achteren door de man werd benaderd enbetast. De derde vrouw was op 7 juli aan het hardlopen toen ze werdlastiggevallen.

Omdat de dader een opvallend signalement heeft roept de politiede hulp van het publiek in. In alle gevallen was de dader op de fiets. Het gaatom een man van ongeveer 20 tot 23 jaar oud. Hij heeft wat langer sluik bruinhaar, tot op zijn kaaklijn. Verder is de dader blank, hij heeft waarschijnlijkbruine ogen. De slachtoffers omschrijven hem als mollig, verder zou de mantelkens een rugzak bij zich hebben.

Denkt u dat u weet wie de dader is? Of hebt u deze man misschiengezien in een verdachte situatie? Of bent u in de afgelopen weken in Doetinchemlastiggevallen door een man die aan dit signalement voldoet? Belt u dan depolitie via 0900-8844.

(2015363484/2015365974/2015331825)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terborg | 112 alarmeringen Terborg | Goedkoop Tanken in Terborg | Supermarkten in Terborg | Weerbericht Terborg